Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že Miloš Zeman je ta lepší volba, než byla ta druhá možnost....a kritici a odpůrci se vždycky najdou.Náš současný prezidentn je poněkud svérázný a mnohým se to samozřejmě nelíbí.....a do roka a do dne, to už tady jednou bylo...počkejme si raději 4 roky....pak kritizujte....!!

1 0
možnosti

Hlavně, že jsme nezvolili toho, kdo občas na jednom ze svých hradů fakt bydlí...;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Na rozdíl od tří předchozích diskutujících se mně blog moc líbí. Kultivovaná a trošku z jiné strany pojatá kritika hradního pána . Za toho Váňu a NBA bych dal karmu navíc:-).

4 0
možnosti
Foto

K88a39r13e90l 50R21a16d48a

2. 2. 2014 3:49

Tak ta věštba ,,do roka a do dne" také není moc povedená. A navíc de fakto popíráte, že se prezident pokouší zavést tvrdý autoritářský režim. Že Vy jste nedával pozor, když bylo školení jak správně na Zemana útočit ? ;-D Už ani ta univerzita není co bývala, moudra jako ze základky.

2 0
možnosti

A37d15a43m 41S55t84a57v20a

2. 2. 2014 0:24

"...současný prezident sjednocoval ...": Autore, anarchisty a máničky se nikdy nepodaří sjednotit. Ale slušní lidé jsou, a vztekejte se sebevíc, v jednom šiku za prezidentem Zemanem. Uvidíte za čtyři roky...

2 1
možnosti
Foto

Vaše předposlední věta je velmi sporná, pane Stavo. Jinými slovy, kdo není za Zemanem v jednom šiku, je neslušný. Myslím si, že ten šik za současným presidentem trochu řídne. S Vaší poslední větou souhlasím.

1 1
možnosti

A co jsi tím chtěla říct, slečno?

1 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1572x
Absolvent práva a žurnalistiky na Univerzitě Karlově v Praze.

Libertarián, fanoušek florbalu a klasické hardrockové hudby. Odpůrce gramatického paradigma.

Člen strany Svobodných.

Seznam rubrik