Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Řešit jakýkoli problém těsně před volbami je v každém případě populismus.

0 0
možnosti

Financovat sport by neměly automaty, ale normální sázení. Tam nejde o gamblery, ale běžné občany. Sazka podporovala sport, Mates kulturní památky.

0 0
možnosti

Souhlasím s vámi, že trapný populismus je podvod na voličích. Nesouhlasím však s argumentací, že hazard je vlastně nositelem finančních prostředků pro sport. To je totiž také populismus. Peníze do hazardu jsou z velké části z prostředků nedospělých lidí, kteří se do hazardu propadli a jsou na něm závislí. Pracháči nechť mají svá kasina a obyčejní lidé si musí zvyknout, že peníze, které mají, jsou určené na jejich obživu. Peníze na žádoucí sport, tj. sportování dětí a mládeže, stejně nejdou, jedná se jen o vrcholový sport a ten má své sponzory

3 0
možnosti

Hazard způsobuje závislost podobnou drogové závislosti. Závislý člověk je nesvobodný. Z jeho do hry vložených prostředků sice nemalá část se stává veřejnými, ovšem je to na úkor ožebračování gamblera a většinou i jeho blízkých.

Svoboda je svobodou jen tehdy, má-li hranice. nevidím důvod, proč by se hazard nemohl ještě více omezit. Svobodné podnikání nechť svobodně nabízí služby, které společnost považuje za akceptovatelné. Drogy, alespoň většina z nich, může být vyloučena.

0 0
možnosti

M73i95l43o12š 86B75é14m

25. 9. 2014 13:09

Svoboda má hranice. Jsou jimi život a majetek ostatních. Omezujete-li někoho v nakládání s vlastním životem, či majetkem, nezaštiťujte se, prosím, svobodou.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS