Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nepodcenil bych celou řadu karieristů, schopných dát se ke komukoli, u koho kyne šance na rychlejší postup přes zastupitelstva, od obcí, přes kraje až do PČR či Senátu. 8-o:-/

1 0
možnosti

Podle mne komunisté dělají zásadní chybu, že nemají jako za 1.republiky - s nadsázkou - 2 linie. Takovou tu svoji - tvrdou, kroutit krky, pro staré členstvo a pak, řekl bych demokraticko - intelektuální. S tím, že dnes na nějaké ober změny není doba, lidé se zblbli do kapitalismu, základní motiv majetek, ale kdo ví jaká bude budoucnost. Hegemonie Asie, strach z islámu a širší touha po něčem novém, demokratickém,  okořeněném environtalismem atd. by mohla být přitažlivá i pro mladé a ne hloupé. V současnosti se preferovat jako silně sociální strana, která bojuje už nejen za dělnictvo, které "mizí". Poukazuje a tepe zlodějny, kterých je vždy dost. Ale na takový směr by v dnešní KSČM museli být hlavy a ty tam nevidím.

0 0
možnosti

M84i63l42a13n 31R58a39d72e35k

25. 9. 2014 20:27

jako Nemecko bylo denacifikovano, tak zeme byvaleho sovetskeho bloku mely byt debolsevizovany. Bohuzel se nestalo. Akorat Rumuni meli gule a popravili Ceausesca.

0 0
možnosti

Že by jim to nějak pomohlo, nevím. Hráli si vždy na velké pány, mluvili francouzsky, hospodářská mizerie. Ale určitou "samostatnost" si drželi, třeba "nas ali" totálně Chruščova, když jim chtěl mluvit do volby politbyra.

0 0
možnosti
Foto

Nemohu dát karmu, byť mám dost podobný názor, ale je tam na studenta žurnalistiky příliš mnoho věcných chyb:

1) Vojtěch Filip nebyl členem rozvědky StB .... StB nebyla přímo rozvědkou, ale spíše politickou policií a Vojtěch Filip nebyl členem (nebo lépe řečeno příslušníkem) StB, ale vědomým tajným spolupracovníkem.

2) To, že poslanec Zdeněk Ondráček byl v jednotce, která zasahovala proti demonstrantům v lednu 1989 se nerozneslo v posledních dnech, ale již před parlamentními volbami v roce 2013, kdy bylo i šířeno ono známé video, kde příslušník VB Zdeněk Ondráček dává rozhovor pro tehdejší ČST, stejně jako byl znám i jeho výrok, z rozhovoru pro MS, že při zásazích bil i ženy.

Krom toho, průměrnému voliči KSČM je šumafuk, jestli Semelová chváli Gottwalda, či zde Ondráček mlátil lidi, průmerný volič KSČM chce mít hlavně bez velké námahy a velkého zasloužení se (teď netvrdím, že bezpracně, to bych jim křivdil, oni pracovat chtějí, ale nejlépe takovou tu socialistickou práci - v šest píchnout v půl třetí odpíchnout a v práci si udělat i poličku domů) plné panděro a vraždění, či mlácení jiných ho nezajímá. Průměrný volič KSČM je prostě líný sobec. A tomu je opravdu jedno, co semele Semelová a koho zmlátí Ondráček ..... pokud k tomu dostanou správnou informaci, že to byl pravičák, oportunista a hlavně nepřející dotyčnému jeho mastnou hubu, tak podobným zvěrstvům s tou mastnou hubou bude ještě tleskat.

3 0
možnosti

1) Vím, že StB nebyla rozvědkou, ale Vojtěch Filip se u soudu oháněl tím, že byl členem rozvědky a ne přímo členem StB. Soud pak konstatoval, že Filip sice vědomě spolupracoval s rozvědkou která sice patřila pod StB, ale to už Filip nevěděl.

2) Širší veřejnosti se to rozneslo až v posledních dnech, troufám si říct že 99 % voličů ať už komunistů nebo jiných stran o tom nevědělo. Možná je to zapříčiněno i tím, že nekandiduje v mém volebním obvodu...

A průměrnému voliči KSČM to rozhodně jedno není, alespoň podle mě rozhodně ne :)

0 0
možnosti
Foto

Máte tam hrubky, takže Vám nebudu psát žádnou pochvalu. Vadí mi i u těch zapálených komunistů, co patrně vyšli z šesté obecné.

1 1
možnosti

Překlep v perexu jsem opravil, žádné další chyby jsem při bližším ohledání nenašel...

0 0
možnosti

J79a84r54a 80R66a91n91k

25. 9. 2014 18:14

:-)R^, doufejme, ze vice mladych uvazuje jako Vy!!

1 0
možnosti

Potíž je v tom že kdy vstoupil do topky, tak by jej dnes plácali po ramenou ... . Pokud vím tak byl ještě v přípravce do SNB a většina starších policajtů i s peckami tímto prošlo. Dnes se o někom něco řekne a lidi bez hlubšího seznámení se pustí do veřejného linčování. Tehdy nikdo nevěděl že bude rok 1989, u vojska kdyby jste neuposlechl rozkaz ... . Hnus je že se to takto musí řešit a ještě hnusnější že má vodu na mlýn pan Kalousek.

0 1
možnosti
Foto

Při vstupu k SNB si musel být vědom toho, že může být použit i k represivním akcím!!!!!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1572x
Absolvent práva a žurnalistiky na Univerzitě Karlově v Praze.

Libertarián, fanoušek florbalu a klasické hardrockové hudby. Odpůrce gramatického paradigma.

Člen strany Svobodných.

Seznam rubrik