Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Buďte v klidu nenechám se vybláznit klidně Zemana budu volit znova protože ten i přes své chyby alespoň říká vždycky pravdu na rozdíl od přisluhovačů Angely a Obamy

0 0
možnosti

Dokud budeme mit pozici prezidenta v dnesni podobe, bude tato otazka stale na poradu. I pri zmene volby nic se nezmeni.

Prezidensky urad MUSI byt v souladu rozdeleni moci ve state. Prezidensky urad MUSI vest moc VYKONOU. Se vsi povinosti a odpovednosti. Cast zakonodarna a justicni maji KONTROLOVAT moc vykonou, tedy prezidenta.

Dokud nase ustava toto nespecifikuje, budeme i v budoucnosti mit podobne "ZMETKY" jako prezidenta CR. Duvodem je prave spatne ustavni nastaveni teto funkce. Ma byt symbolicka, ale je brana, coz ustava dovoluje, jako politicka. Proto tvrdim, Zmena volby nam nic neprinesla a take, pri vraceni do starych koleji, NEPRINESE.

1 0
možnosti
Foto

Přímá volby prezidenta bylo zcela nesystémové a zbytečné opatření, a to bez ohledu na současného prezidenta. Je ovšem pravdou, že takové myšlenky by málokoho napadly, kdyby právě stávající prezident nezneužíval podstaty té principiální chyby, tedy neoperoval přímým mandátem občanů tam, kde nemá ústavní pravomoci.

0 0
možnosti

Vy jste mě fakt pobavil, zejména větou : ODS vůdčí strana tehdy velmi úspěšné vlády,- myslíte ,že většina čtenářů ztratila paměť?

2 0
možnosti

:-) ......Jestli považujete knížete s modrou krví za noblesního, tak já jsem panna Orleánská! Jak kůň u hospody. Jak sedne tak spí! Byl by to skutečně výstavní reprezentant našeho státu. Zaplaťpánbů za burana ! Rv

1 2
možnosti

Někdy může být noblesnější spát (nebo předstírat spánek), než hloupě žvanit.

2 0
možnosti

Prosím pane žurnalisto, opravte si hrubky.

3 1
možnosti

Namísto trapného minusovaní byste se měl zamyslet nad pravopisem,autore...Rv

2 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1572x
Absolvent práva a žurnalistiky na Univerzitě Karlově v Praze.

Libertarián, fanoušek florbalu a klasické hardrockové hudby. Odpůrce gramatického paradigma.

Člen strany Svobodných.

Seznam rubrik