Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Hrubý, pokud by k referendu o Czechzitu mělo dojít, jediný opravdový důvod proč by někdo do kampaně vložil peníze, by byla možnost (jistota) extrémního příklonu k východu.

S základními myšlenkami Svobodných v podstatě souhlasím, ale dá se na nich získat tak 1% hlasů, zbytek (vč. peněz) leží úplně někde jinde.

0 0
možnosti

Takže, jestli tomu dobře rozumím, o tvrzení, že případný odchod z EU by znamenal těžké ekonomické problémy a silný příklon k východu si dovolujete sám předem rozhodnout, že je nepravdivé, a k tomu přidáte, že tohle prý v jakési podobě, kterou se samozřejmě nenamáháte specifikovat, údajně nějak někde vypustil (co si pod tím sakra mám představit?) profesor Miler, což je podle vás ukázka toho, jak vysoké školy zavádějícím způsobem propagují EU. No hlavně že jste tendlencten libertarián, žejo. Gratuluju.

2 0
možnosti

Politická agitace na školách a navíc ještě za prostředky školy je v pořádku?

0 0
možnosti
Foto

Váš titulek je naprosto pravdivý-zavádějící propagace je nepřípustná.

Pokud někdo poukaže na lži, které se šíří, poukaže na přínosy našeho členství,...tak se nejedná o zavádjící propagaci a proto je iniciativa univerzit naprosto v pořádku.:-)

Co je naopak v nepořádku je přístup lidí, kteří na základě lží zmanipulovali masy v Britanii ateď nikdo neví jak z toho ven. Tedy problém jsou politici, kteří se snaží maniulovat lidmi ve svůj prospěch-jako třeba u nás Svobodní (i když těm se to naštěstí nedaří)

6 7
možnosti

Jednak pořád trvám na tom, že by si lidé měli svoje politické názory prosazovat svým jménem a za své, včetně vyvracení lží.

A jinak je v pořádku, pokud by někdo poukázal na lži (např. u nás to ,,Ř", ale nepochybně i další, v Británii se jistě našlo mnoho příkladů) od příznivců vystoupení a zároveň objektivně poukázal na lži příznivců setrvání (kterých se u nás najde a i v Británii našlo také mnoho příkladů). Ale takhle to bohužel nefunguje.

Svobodní se snaží racionálně poukázat na nepřímé náklady našeho členství v EU a na základě toho prosazují (naprosto nepravděpodobnou) reformu EU, a když k ní nedojde, tak vystoupení z EU :)

1 2
možnosti

A takové osoby studují a možná ještě v cizině na EU účet . Fuj!!

RvRvRv

0 7
možnosti

dve absolutoria a ziskane vedomosti nakonec sejne prevalcuje ucast ve strane Svobodnych....

6 4
možnosti

dovetek pro pana Rudu Slovaka: absolvovat dve celkem prestizni fakulty a pak zplodit neco podobneho, co zplodil autor blogu...za tim muze byt jen a jen nejaka kolektivni masirka

clovek prece nemuze byt tak hloupy

5 5
možnosti
Foto

Tak ty zpravy,že by nás odchod ekonomický poškodil šíří další exitar Klaus junior,prý schudnem o třetinu...exit by nás zcela určitě poškodil,nesledujete co se děje v Británii...?

4 2
možnosti

Klaus ml. mluvil o tom, že by mu Czexit stál za to, i kdybychom schudli o třetinu. Já mluvím o tom, že nám naopak pomůže a proto ho prosazuji :-)

1 0
možnosti

Čili přijímat regulace EU, ale bez možnosti je ovlivnit, a ještě platit za přístup na trh jako Norsko? To jste to tedy šalamounsky rozsekl.

8 1
možnosti

Země EFTA přijímají pouze mizivé procento unijních regulací a to zejména takových, které nejsou příliš problematické (tj. žádné GDPR, nesmyslná ochrana spotřebitele před ním samým apod.).

A každopádně záleží, jaké podmínky si po vystoupení vyjednáme.

1 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1572x
Absolvent práva a žurnalistiky na Univerzitě Karlově v Praze.

Libertarián, fanoušek florbalu a klasické hardrockové hudby. Odpůrce gramatického paradigma.

Člen strany Svobodných.

Seznam rubrik