Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P29e95t96r 10T29o33m39e53k

6. 9. 2020 16:28

A já myslím, že pravidla silničního provozu jsou taky nesmyslná. Každý jistě sám ví co si může dovolit. Já bych třeba jezdil stovkou bezpečně i ve vesnicích. No a když bych někoho přejel,...měl si dávat pozor. Jak vám to zní? Je to stejně bezohledná (nevím jak to říct aby se pan Banga nezlobil) , jako to, co jste napsal.

2 0
možnosti
Foto

Je to asi tak, jako bychom nechali na úvaze každého, zdá si má při řízení auta nasadit brýle.

Rouška = brýle.

1 1
možnosti
Foto

Nesmysl. Buď chete zabránit epidemii, ale pak jsou nutná jednotná opatření, nebo jí prostě zabránit nechcete, a pak nejsou nutná žádná opatření. TZV. cochcárna je ekvivalent žádných opatření. POvede k rozvoji epidemie. Ta totiž neí otázkou vůle jednotlivce.

3 1
možnosti

Až bude epidemie, můžeme se kolektivně bránit. Do té doby je to každého věc.

3 3
možnosti
Foto

Ano, souhlas - a ovšem potom každému takovému "svévolníkovi" , kdo se s prokázanou nákazou Covidem dostaví do nějaké nemocnice za účelem léčby - přibouchnout přes nosem dveře, ať se z toho ten magor vylíže pěkně sám. ;-O!!

1 4
možnosti
Foto

... no a ten tu náhradu bude soudně vymáhat na někom, kdo ho nakazil. Když přežije (jak fyzicky tal ekonomicky.... aby měl na ty soudy).

1 0
možnosti

Pokud vláda nechce být napadána občany z obou stran v poslušnosti i odporu proti vládním nařízením, měla by dát větší svobodu v rozhodování občanům. To je jisté.

Ale přecejen určitá nařízení jsou na místě! Nošení roušek v dopravních prostředcích, v divadlech, na koncertech a pod., kde musím být vedle svého souseda déle než 15 minut. Vláda by neměla děsit svoje občany, ale pouze popsat chování koronaviru včetně obrany proti němu a nechat na občanech, zda chtějí umřít nebo žít. Problémem je však systematické omezování akutních lůžek v posledních letech, protože při zahlcení zdravotní péče dochází k jejímu selhání.

Jinak jsem pro svobodná rozhodnutí, která se u nás nenosí. Ale přesto nikdy nebudu volit Svobodné s Petrem Machem v čele, protože je vnímám jako pohrobky Václava Klause sen., kterému jako bývalý člen ODS nedůvěřuji. :-)

3 1
možnosti

Nechat na občanech, zda chtějí umřít nebo žít? Jedno velké LOL. V tom případě jsou zbytecni i policejní vyjednávaci, kteří zachraňují lidi před sebevraždou a vůbec každý, kdo kdy někomu zachránil život. Měl ho dle Vas nechat být.

Straší novináři a hygienici respektive Duskovi statistici. Nikoli vláda. Nařízení je od hygieniku.

0 0
možnosti
Foto

Nechme ochranu před Covidem na úvaze každého? To jsme nechali doteď, výsledky vidíme ...

5 1
možnosti

Vidíme. Průměrný počet pozitivních testů je okolo 6,3% Bez ohledu na počet testů a tzv. inteligentní výběr testovaných. To má dvě možná vysvětlení:

1) populace je promořena a je v ní průběžně 6,3 % lidí s hladinou viru nad detekční mezí testu

nebo

2) falešná pozitivita testu(ů) které se používají je 6,3% https://www.health.harvard.edu/blog/which-test-is-best-for-covid-19-2020081020734 a jsme pokud jde o covid zcela zdrávi

Pravda ovšem bude spíš taková, že promořenost je přibližně stejná jako v Rakousku, protože podíl hospitalizovaných i těžce nemocných https://info.gesundheitsministerium.at/dashboard_Hosp.html?l=de v populaci je přibližně stejný. Přestože Rakušané vykazují polovinu nakažených proti nám.

( Pokud tedy nevěříme na zázračnou přesnost testů v Olomouci https://www.zurnal.upol.cz/nc/zprava/clanek/ustav-molekularni-a-translacni-mediciny-testuje-zamestnance-okd-poukazuje-na-funkcnost-chytre-karan-1/ nebo v celostátním testu Preval. Kdo tomu věří, věří i, že pracovníci OKD jsou imunologicky zcela izolováni od zbytku populace. )

0 0
možnosti

V případě epidemie, nechat každému ochranu na jeho úvaze, je asi to nejpitomější, co se tady dá číst:-)

11 0
možnosti

Nejhorší je, když stavíme na svoji ideologii bez ohledu na realitu! :-)

3 1
možnosti

No jo, není před tím hadrem v Evropě úniku, co si jen počnete a kam se podějete, všude vás ta statní byrokracie bude pronásledovat a nutit...;-D

3 1
možnosti
Foto

A necháte na úvaze každého i to kolik jede v obci, nebo kde střílí z pistole?

Obojí má asi tak stejnou logiku.

11 4
možnosti

Z pistole bez míření střílí zejména hlavní hygienička.

1 1
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1572x
Absolvent práva a žurnalistiky na Univerzitě Karlově v Praze.

Libertarián, fanoušek florbalu a klasické hardrockové hudby. Odpůrce gramatického paradigma.

Člen strany Svobodných.

Seznam rubrik