Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Když jsem našel druhou pravopisnou chybu - přestal jsem číst. Opravdu to nedělám, ale Vy studujete žurnalistiku ? Tím zcela shodíte , jakkoliv zajímavou úvahu .... :-)

4 1
možnosti
VM

V37á28c67l88a31v 92M28a69c41h

20. 12. 2017 14:56

Nechci používat dostatečně expresivní výrazy, které by jediné mohly vystihnout kvalitu článku, politický rozhled autora, úroveň jeho vzdělání a obecnou schopnost chápat cokoliv. Kéž by byl na propadnutí jen z té češtiny

5 1
možnosti
VK

Ano, už i prostupnost základních škol je tristní..

1 0
možnosti
Foto

Nejste poradce B. Sobotky?

1 1
možnosti
Foto

Pane Hrubý, já ani nevím, zda s vámi souhlasím, protože jsem přečetl jen začátek. Na ty hrubky nemám nervy. Vy jste opravdu student žurnalistiky? To se tam nedělají přijímačky? Jak jste s tím mohl udělat maturitu?

7 1
možnosti

Jako ironie jistě dobré, pokud je to však míněno vážně, tak asi žijete na nějakém velmi vzdáleném místě (vzdáleném od reality);-)

2 1
možnosti
JA

J50a22n 96A10b23r17t

20. 12. 2017 13:55

Bohužel nemáte pravdu. Lidé, jejichž volební hlas pro menší strany propadnul a nebo se báli volit např. SPD by se v předčasných volbách přiklonili k velůkým stranám. Mnoho lidí by navíc nemělo chuť k opakovaným volbám jít. Uvědomělá voličská základna KSČM, ANO a SPD by způsobila jejich procentní nárůst. Navíc při opakování se nedá předpokládáat, že při losu kam se budou počítat hlasy ze zahraničí bude tažen Středočeský kraj. Já si myslím, že předčasné volby by skončily cca ANO 30-35%, Piráti 12-15%, ODS 12-15%, SPD 12-15%, KSČM 8-10%, ČSSD 8-10%, KDU těsně nad 5%. TOP09 a Starostové pod 5%.

0 0
možnosti
ED

Zapomněl jsem uvést v minulém příspěvku jedno slovo - samozřejmě k mé RADOSTI, že...

0 0
možnosti
ED

To píše pěkně vyvedený pražský vysokoškolák asi odněkud z Buranova, že... Strany by měli, zůstali a dělali - to je teda úroveň českých údajně vzdělaných mladých mužů. A myslet si, že nové volby potvrdí převahu tzv. demokratických stran - to je už úplná utopie. Jen houšť a větší kapky - a Babiš dostane 50% (k mé a všech mých přátel od zámečníka přes přes maturanta manažera, vysokoškolského inženýra a několika důchodců) a bude vymalováno, ne? Co říkáte? Hurvínek si taky představoval válku úplně jinak, jak se tedy v lidovém přísloví říká. Howg!

5 1
možnosti
VV

Dobrý den , ani nepište , že jste z Prahy ....na vašem vyjádření jeto vidět .

0 1
možnosti
RB

Neelegantnější cestou, jak poslat ANO věčných politických lovišť, by byli předčasné volby.

Zdroj: https://dominikhruby.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=639806

Vy jste velký optimista ;-D Ale musím Vás zklamat pane autore. Předčasné volby by opět vyhrálo ANO a věřte tomu, že s ještě větším náskokem. A pidistrany jako TOP09 a STAN by tam ani nebyly. A to říkám s tím, že jsem ANO nevolil. Ale vy sněte dál...

4 1
možnosti
MC

Pokud by tomu tak bylo, jak píšete museli by být opětovní voliči Ano úplní hlupáci. O nových pak ani nemluvě!

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1572x
Absolvent práva a žurnalistiky na Univerzitě Karlově v Praze.

Libertarián, fanoušek florbalu a klasické hardrockové hudby. Odpůrce gramatického paradigma.

Člen strany Svobodných.

Seznam rubrik