Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Rekl bych, ze to vase ciste vino pobyvalo dlouha leta v mistnosti se stridajici se teplotou. ;-D

4 0
možnosti

Rv

Nesmysl! Bez integrace do EU bychom byli opět Ruskou gubernií! Děkuji, nechci!

:-)

6 5
možnosti
DR

Jasně pane Šimek. ;-D

4 2
možnosti
Foto

Takže pokud nebudeme v EU, tak bude byrokratická zátěž 0? Byl jste někdy na jakémkoliv našem úřadě? To by jako ty úřady nebyly a všechno by šlo samo?

Váš blog je populistický nesmysl hodný okamurovic parmetrů. Na jedno nepodložené tvrzení hned navazujete co za to. To abyste vzbudil pavlovův reflex a zastřel hloupost a nedostatek vašeho výmyslu?

To opravdu studujete vysokou školu? Děsí mne takoví lidé, u kterých bych

předpokládal základy rozumu, samostatného myšlení a schopnost orientace v současném dění. Oni ale naopak podléhají takovýmto nesmyslům. O co jste jiný než úsvit či jak se ten spolek aktuálně jmenuje?

12 1
možnosti
Foto

Tak tak, pan autor asi ještě neporovnal velikost našeho byrokratického aparátu s tím bruselským.

7 2
možnosti
DR

A teď to od některých místních pěkně slíznete. :-)

2 2
možnosti
Foto

Ovšem jiní pana autora přivinou na bratrskou rudou hruď. ;-D

6 2
možnosti
PD

Nalijme si čistého vína - podobné argumenty použili brexitáři - co všechno by se za ušetřené peníze dalo pořídit (do zdravotnictví - lživá čísla - jako Babiš - co všechno se z výnosu EET pořídí do zdravotnictví) a jak nahradí stávající obchodní smlouvy z rámce EU přímo s konkrétními státy (uzavřeli během let asi 3 - skutek utek). Zkrátka nebrat.

14 1
možnosti
MP

Jo a to srovnávání s tím Brexitem - tam je obrovským problémem Severní Irsko a jeho hranice se zbytkem Irska, to se skutečně dostatečně nezdůrazňovalo a na tom se to vesměs zaseklo. Kdyby toto nebylo, tak je GB z EU dávno bez problémů venku se smlouvou o další spolupráci. A to je problém, který by u nás nebyl, takže my bychom se při vyjednávání mohli zaměřit rovnou jen a pouze na ekonomické záležitosti. Ale samozřejmě by bylo příjemnější, když už exit, tak jako celá V4, aby byla lepší vyjednávací pozice. Někdo říká, že by nás Západ v takovém případě ekonomicky zařízl, ale to by byl sám proti sobě, když skoro vše podstatné tu vlastní právě vlastníci ze Západu a velmi intenzivně zde investují. Bylo by i v jejich zájmu, aby vše proběhlo hladce.

1 1
možnosti
PD

Také si myslím, naše členství v EU nemá lepší alternativu a jsem rád, že nás ta stará parta vzala mezi sebe, ikdyž si tím trochu zkomplikovala život.

13 4
možnosti
MP

Tak ono to zase takové samaritánství není, to zase nebuďte naivní, oni to dělali z vlastního prospěchu. Ty dotace, které nám dávají, se jim bohatě vrací jinudy. Mohou obchodovat své zboží bez problémů a zisky si potom od nás vytahují také bez komplikací. Je třeba si uvědomit, kolik firem je vlastněno právě subjekty ze "západní" části EU. A ta byrokracie s dotacemi je také značná, takže ty libertariánské propočty rozhodně nejsou mimo mísu. Minimálně to stojí za zvážení a uvědomění si, že jenom růžové to rozhodně není.

4 3
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1572x
Absolvent práva a žurnalistiky na Univerzitě Karlově v Praze.

Libertarián, fanoušek florbalu a klasické hardrockové hudby. Odpůrce gramatického paradigma.

Člen strany Svobodných.

Seznam rubrik